Weddingplanner Beveren - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Beveren

Weddingplanner voor klassevol, uniek feestevent bij Beveren

Op zoek naar een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestevenement zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Deze weddingplanner gevestigd bij Beveren bedenkt, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feesten van hoog niveau waardoor deze weddingplanner in geen tijd een plekje aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] verworven heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Beveren niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Beveren gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Beveren gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dankzij een jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder feest bij Beveren of eender waar een onvergetelijke succeservaring te maken.

Professionele en creatieve weddingplanner bij Beveren

Weddingplanner Feriatus hanteert een efficiënte aanpak voor unieke events (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Beveren of Toscane, een party onder zakenmensen in Beveren, een origineel communiefeest met exclusieve performances waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze weddingplanner in goed overleg interessante, creatieve voorstellen te formuleren.  Om op die manier het event naar een hoger niveau te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: steevast perfect in goede banen geleid en georganiseerd en op en top afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke locatie bij Beveren of in het buitenland.