Weddingplanner Bekkevoort - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Bekkevoort

Een Weddingplanner voor onvergetelijke feesten bij Bekkevoort

Indien u een weddingplanner zoekt die een spectaculair en hoogst origineel  feestelijk event kan organiseren bij Bekkevoort of eigenlijk overal, bent u bij Feriatus in goede handen! Deze internationaal bekende weddingplanner zal uw feest tot in de allerkleinste aspecten uittekenen, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Bekkevoort op een exclusieve plek binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon thuis, Feriatus tovert iedere plek, al is het een grijze parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een weddingplanner die alleen maar opereert bij Bekkevoort ! Weddingplanner Feriatus hoort in deze uiterst competitieve branche tot de absolute topspelers. Honderden geslaagde internationale feestevents bij Bekkevoort maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Weddingplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Bekkevoort gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan een vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder feest bij Bekkevoort of eender waar een onvergetelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met creativiteit en passie

Als u een weergaloos feest met net dat tikkeltje meer cachet wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Bekkevoort die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet enkel bij Bekkevoort maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan intussen heel wat adelbrieven voorleggen zoals het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Bekkevoort kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Bekkevoort opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, weddingplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Bekkevoort en in heel België.