Weddingplanner Beernem - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Beernem

Weddingplanner voor klassevol, uniek feest bij Beernem

Zoekt u een weddingplanner voor een stijlvol, origineel, op en top afgewerkt feestelijk evenement zoals een trouw- of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Onze weddingplanner met hoofdzetel bij Beernem construeert, plant en organiseert stijlvolle, unieke feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau met als gevolg dat deze weddingplanner in een recordtijd een plekje aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] veroverd heeft. Belgische bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit Beernem niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Beernem gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is op dat vlak dé referentie, dé norm in Beernem en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder doelgericht modelleert en ontwerpt Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene formidabele feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de verzuchtingen van de klant creëert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner de meest majestueuze en betoverende feesten van allerlei slag.

Betrouwbare en originele weddingplanner bij Beernem

Weddingplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor exclusieve events (communiefeesten, trouwfeesten, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een chique huwelijksfeest in Beernem of in Toscane, een party onder zakenmensen in Beernem, een geanimeerd communiefeest met exclusieve optredens waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat beetje extra magie toevoegt aan een feestelijk evenement. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experts van deze weddingplanner in onderling overleg constructieve, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om op die manier het feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast perfect gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke mogelijke locatie bij Beernem of in het buitenland.