Weddingplanner Antwerpen - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Antwerpen

Weddingplanner Feriatus realiseert exclusieve feestevenementen bij Antwerpen

U wil een weddingplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Antwerpen en u zoekt een weddingplanner die daarvan iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feestevent bij Antwerpen of zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos partyconcept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze weddingplanner gesitueerd bij Antwerpen heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, op en top verzorgde feestevents, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enz.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een divers publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is op dat vlak de referentie in Antwerpen en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en doeltreffend creëert Feriatus met een overschot aan passie, creativiteit het ene unieke feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner betoverend mooie events in ieder genre.

Creatieve en betrouwbare weddingplanner bij Antwerpen

Weddingplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor unieke feesten (communiefeesten, trouwfeesten, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een sprookjeshuwelijk in Antwerpen of Toscane, een party onder zakenmensen in Antwerpen, een geanimeerd communiefeest met exclusieve performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra magie toevoegt aan een feestelijk evenement. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de kenners van deze weddingplanner in goed overleg constructieve, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het event naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: steevast prima in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke mogelijke locatie bij Antwerpen of in het buitenland.