Weddingplanner Aarschot - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Aarschot

Weddingplanner voor klassevol, uniek feest bij Aarschot

Op zoek naar een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestevent zoals een trouw- of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Onze weddingplanner met hoofdzetel bij Aarschot construeert, plant en organiseert stijlvolle, unieke feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fantastische feestevents van hoog niveau waardoor deze weddingplanner in geen tijd een plekje aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Belgische bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit Aarschot niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Aarschot gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Aarschot gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger echelon te tillen. Met dank aan de vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder event bij Aarschot of elders een ongelofelijke ervaring te maken.

Creatieve en betrouwbare weddingplanner bij Aarschot

Weddingplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor exclusieve feesten (communiefeesten, trouwfeesten, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een droomhuwelijk in Aarschot of Toscane, een feestje onder zakenlui in Aarschot, een creatief communiefeest met exclusieve performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experten van deze weddingplanner in goed overleg constructieve, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het evenement naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd prima in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Aarschot of in het buitenland.