Communies en lentefeesten - Feriatus
Lees meer

Communies en lentefeesten

Feestdesigner Feriatus realiseert fantastische, creatieve communiefeesten en lentefeesten waarbij àlle aanwezigen aan hun trekken komen. Van grootouders tot speelkameraadjes tot adolescenten. Maar uiteraard staat de communicant centraal. Daarom zullen wij koste noch moeite sparen om uw oogappel een dag te bezorgen die hij/zij haar leven lang zal herinneren. Klassevolle communiefeesten op maat van de communicant zijn onze specialiteit. Feriatus creëert een uniek concept waarbij de hobby’s, interesses van het kind een centrale rol krijgen. Van een sprookjesachtig communiefeest in Alice in Wonderland-stijl voor een meisje tot een indrukwekkend feest mat Japanse mangafiguren voor uw zoon, werkelijk alles is mogelijk bij Feriatus.

De klant, of beter: de communicant, is koning. Met de nodige creativiteit, verbeelding en volharding gaat Nadine Winten aan de slag om een stijlvol, fraai gedecoreerd en vlot georganiseerd communiefeest te creëren waar jong en oud ten volle van zullen genieten. Feriatus maakt van het communiefeest van uw unieke kind een onvergetelijk festijn waar alle aanwezigen nog lang over zullen napraten.

Lees meer

Een communie of lentefeest is een mijlpaal in het leven van een kind. Feriatus organiseert prachtige exclusieve communiefeesten zodat communicant ouders en gasten zorgeloos kunnen genieten van deze unieke gebeurtenis. Zowel de kinderen als de volwassenen (ouders, grootouders,..) zullen een onvergetelijke dag beleven.