Onze werkwijze - Feriatus
Lees meer

Onze werkwijze

Van idee tot realisatie

De voorbereiding en organisatie van een event/bruiloft is vaak een emotionele, stresserende en tijdrovende aangelegenheid. Feriatus organiseert geheel of gedeeltelijk het evenement, waardoor de voorbereidingsperiode een stuk rustiger en ontspannen zal verlopen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast perfect gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze specialiteiten is sfeerschepping. Wij zorgen ervoor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Feriatus staat voor unieke, stijlvolle feesten op maat van iedere persoon, bedrijf, vereniging, echtpaar,…

Kennismaking

Er is eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en verwachtingen van de klant. (Dit gesprek moet absoluut niet thuis zijn, dit kan overal, bij hen thuis, bij mijn thuis,..)

Als we dan tot een overeenkomst komen, volgt het conceptvoorstel.

Conceptvoorstel

Omdat wij zelf ook niet van financiële verrassingen houden, geven wij u een duidelijk, transparant en concreet voorstel. Nadat u akkoord bent gegaan met het concept, zullen wij direct aan de slag gaan met ons netwerk van leveranciers en onze eigen creativiteit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen die jullie verwachtingen zal overtreffen.

Een mand vol ideeën

Aan creatieve, unieke en innoverende ideeën nooit een gebrek bij Feriatus. De immer geïnspireerde Nadine Winten denkt actief mee met de opdrachtgevers om van ieder feest een unieke gebeurtenis te maken. Enerzijds luistert zij ontzettend goed naar wat de klant wil en anderzijds kan ze bogen op tonnen ervaring en inspiratie om de juiste klemtonen te leggen. Voor haar is het telkens weer een erezaak om een event te creëren dat 100% af, 100% uniek en 100% geslaagd is.

Planning en realisatie

We begeleiden de planning en realisatie ten alle tijden in nauwe samenspraak met de opdrachtgever(s). Via persoonlijke contacten, telefoon en e-mail houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. We maken een draaiboek met een gedetailleerde dagplanning met alle belangrijke elementen van de dag. U kunt volledig zelf bepalen of u ons grotendeels ‘carte blanche’ geeft of in hoeverre u zelf liever de regie over het feest behoudt. We helpen ook met het bijhouden van het budget. Er komt heel wat kijken bij een feest, maar Feriatus heeft tonnen ervaring om alles in goeie banen te leiden.

Genieten en nagenieten

Na maanden van plannen en organiseren is jullie grote dag aangebroken. Wij zorgen ervoor dat alles op die hoogdag vlekkeloos verloopt. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten van deze prachtige dag, de gasten of elkaar! Na het feest regelen wij de volledige nazorg van het event.