Over Nadine - Feriatus
Lees meer

Over Nadine

Weddingplanner & feestdesigner Nadine Winten heeft in geen tijd haar sporen (meer dan) verdiend in het wereldje van exclusieve feestevents en droomhuwelijken.  In de  uitermate competitieve branche liet zij dankzij haar, ambitie, creativiteit en professionalisme Feriatus uitgroeien tot dé referentie. Nadine Winten bezit als geen ander de feilloze ‘feeling’ die nodig is om de juiste sfeer en uitstraling te creëren voor ieder soort feest. Zij gaat geen enkele moeilijkheid of uitdaging uit de weg om al uw persoonlijke speciale wensen uit te voeren.

Nadine Winten modelleert en ontwerpt met passie, creativiteit en skills het ene unieke feestconcept na het andere. Rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever realiseert zij de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag. Een droomhuwelijk in Toscane, een feestje onder bedrijfsleiders in Monaco, een geanimeerd communiefeest met exclusieve performances waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander heeft zij de feeling om aan te voelen wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een exclusief event.

Met haar unieke vondsten, inzichten en creatieve concepten legt ze telkens de lat nog hoger voor haarzelf en voor anderen die haar (zouden) willen overtreffen. In internationale kringen staat de eigenares van Feriatus niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een titel die ze meer dan verdiend heeft!

In 2007 verscheen Nadine haar eerste inspiratieboek ‘De perfecte tafel’, dat met groot succes onthaald werd. Begin december verschijnt dan ook haar tweede boek ‘Het perfecte feest’. Voorinschrijven voor het boek kan nu al via deze link.