Eventplanner Zottegem - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Zottegem

Eventplanner Feriatus realiseert unieke fantastische feesten bij Zottegem

U wil graag een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Zottegem en u zoekt een eventplanner die daarvan iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feest bij Zottegem of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos concept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Onze eventplanner gesitueerd bij Zottegem heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd inzake exclusieve, op en top verzorgde feestelijkheden, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enzovoort.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een divers publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is in die niche de standaard in Zottegem en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen klinkende namen uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en doeltreffend creëert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene formidabele feest na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Met een goed oor luisterend naar de wensen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische eventplanner de meest majestueuze en betoverende events in ieder genre.

Feriatus: voor een eventplanner met iets extra

Als u een weergaloos feest met net dat tikkeltje meer cachet wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Zottegem die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit niet alleen bij Zottegem maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze mensen luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan al vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Zottegem kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Zottegem opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Zottegem en in heel België.