Eventplanner Zoersel - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Zoersel

Eventplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze feestevenementen bij Zoersel

U wil graag een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Zoersel en u zoekt een eventplanner die van uw feest iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feest bij Zoersel of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard concept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Deze eventplanner gevestigd bij Zoersel heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Zoersel gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dankzij een vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder feest bij Zoersel of elders een onvergetelijke succeservaring te maken.

Betrouwbare en creatieve eventplanner bij Zoersel

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (huwelijken, communies, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een sprookjeshuwelijk in Zoersel of in Toscane, een party onder zakenlui in Zoersel, een geanimeerd communiefeest met bijzonder leuke optredens waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in onderling overleg interessante, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het evenement naar een hoger niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd perfect in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze grote specialiteiten is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Zoersel of in het buitenland.