Eventplanner Zaventem - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Zaventem

Eventplanner voor een uniek en stijlvol feestevenement bij Zaventem

Op zoek naar een eventplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? In dat geval is Feriatus de ideale partner voor u. Deze eventplanner gevestigd bij Zaventem construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen moeite is eventplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een beperkte, intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt eventplanner Feriatus uit met gesmaakte feestevents van hoog niveau waardoor deze eventplanner in een recordtijd een plek aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] veroverd heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Zaventem niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Zaventem gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is daarin dé referentie, dé norm in Zaventem en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en doeltreffend modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene unieke feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Maximaal rekening houdend met de eisen van de klant creëert deze perfectionistische eventplanner de meest majestueuze en betoverende feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met passie en stijl

Indien u een weergaloos feestevent met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ wil, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Zaventem die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Zaventem maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de verlangens van de klant en stellen zich als doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Zaventem kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Zaventem opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de nodige kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Zaventem en in heel België.