Eventplanner Wijnegem - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Wijnegem

Een Eventplanner voor onvergetelijke feestevenementen bij Wijnegem

Als u een eventplanner zoekt die een op en top verzorgd en hoogst origineel  feestevenement kan organiseren bij Wijnegem of elders, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze internationaal gerenommeerde eventplanner zal uw event tot in de kleinste details bedenken, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Wijnegem op een exclusieve locatie in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een kleine eventplanner die alleen maar opereert bij Wijnegem ! Eventplanner Feriatus behoort in deze super competitieve branche tot de absolute topspelers. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Wijnegem maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Wijnegem gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder feest bij Wijnegem of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Indien u een onvergetelijk feest met net dat tikkeltje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Wijnegem die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet enkel bij Wijnegem maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de klant en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Wijnegem kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Wijnegem opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Wijnegem en in heel België.