Eventplanner Wetteren - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Wetteren

Eventplanner voor uniek en chique feest bij Wetteren

Op zoek naar een eventplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestevenement zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Deze eventplanner met hoofdzetel bij Wetteren bedenkt, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met fantastische feesten van hoog niveau met als gevolg dat deze eventplanner in een recordtijd een plek aan de Europese top tussen de andere gereputeerde [var1m] heeft verworven. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat eventplanner Feriatus uit Wetteren niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Wetteren gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Wetteren gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dankzij een jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Wetteren of elders een onvergetelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een weergaloos feest met net een tikkeltje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Wetteren die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Wetteren maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de klant en stellen zich als doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Wetteren kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Wetteren opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Wetteren en in heel België.