Eventplanner West-Vlaanderen - Feriatus
Lees meer

Eventplanner West-Vlaanderen

Eventplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert fantastische feesten bij West-Vlaanderen

U wil een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij West-Vlaanderen en u zoekt een eventplanner die daarvan iets héél speciaals kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feestevent bij West-Vlaanderen of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard concept af te leveren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze eventplanner gevestigd bij West-Vlaanderen heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, op en top verzorgde feestelijkheden, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij West-Vlaanderen gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Met dank aan de vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij West-Vlaanderen of elders een onvergetelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een onvergetelijk feestevent met net een beetje meer cachet in gedachten heeft, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij West-Vlaanderen die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij West-Vlaanderen maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan al vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij West-Vlaanderen kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij West-Vlaanderen opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in West-Vlaanderen en in heel België.