Eventplanner Waregem - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Waregem

Eventplanner voor uniek en chique feestevent bij Waregem

Op zoek naar een eventplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestelijk evenement zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Deze eventplanner gevestigd bij Waregem bedenkt, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is eventplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met fantastische feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in een recordtijd een plaatsje aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Waregem niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Waregem gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Waregem gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Met dank aan de jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder feest bij Waregem of elders een ongelofelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met iets extra

Indien u een weergaloos festijn met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Waregem die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Waregem maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan al vele adelbrieven voorleggen zoals het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Waregem kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Waregem opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Waregem en in heel België.