Eventplanner Vlaams-Brabant - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Vlaams-Brabant

Eventplanner voor uniek en chique feestevenement bij Vlaams-Brabant

Op zoek naar een eventplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestelijk evenement zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Onze eventplanner gevestigd bij Vlaams-Brabant construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grote groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt eventplanner Feriatus uit met fantastische feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in geen tijd een plekje aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Belgische bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. Op het internationale toneel staat eventplanner Feriatus uit Vlaams-Brabant niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Vlaams-Brabant gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is in die niche de referentie in Vlaams-Brabant en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend doelgericht ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan passie, creativiteit het ene formidabele feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Met een goed oor luisterend naar de verzuchtingen van de opdrachtgever realiseert deze ambitieuze eventplanner magische en prachtige feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Als u een weergaloos feestevent met net dat beetje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Vlaams-Brabant die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Vlaams-Brabant maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in veilige en ervaren handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Vlaams-Brabant kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Vlaams-Brabant opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Vlaams-Brabant en in heel België.