Eventplanner Turnhout - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Turnhout

Eventplanner Feriatus realiseert unieke fantastische feesten bij Turnhout

U wil graag een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Turnhout en u zoekt een eventplanner die van uw event iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feestevent bij Turnhout of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos partyconcept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gevestigd bij Turnhout heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven inzake exclusieve, op en top verzorgde feestevents, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enzovoort.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Turnhout gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dankzij een jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder feest bij Turnhout of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Professionele en creatieve eventplanner bij Turnhout

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte totaalaanpak voor unieke feesten (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Turnhout of Toscane, een feestje onder zakenlui in Turnhout, een origineel communiefeest met exclusieve performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in goed overleg interessante, waardevolle voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het event naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: steevast prima in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Turnhout of in het buitenland.