Eventplanner Tongeren - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Tongeren

Eventplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze feestevenementen bij Tongeren

U wilt een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Tongeren en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw event iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feest bij Tongeren of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard concept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gevestigd in de buurt van Tongeren heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Tongeren gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dankzij de vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder feest bij Tongeren of eender waar een ongelofelijke ervaring te maken.

Professionele en creatieve eventplanner bij Tongeren

Eventplanner Feriatus hanteert een efficiënte aanpak voor exclusieve feesten (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Tongeren of in Toscane, een party onder zakenmensen in Tongeren, een origineel communiefeest met bijzonder leuke optredens waar niet alleen de communicant, maar alle gasten van zullen genieten,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat stukje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze eventplanner in onderling overleg interessante, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om op die manier het evenement naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd prima in goede banen geleid en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke locatie bij Tongeren of in het buitenland.