Eventplanner Tienen - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Tienen

Een Eventplanner voor onvergetelijke feestevenementen bij Tienen

Als u een eventplanner wilt die een op en top verzorgd en super authentiek  feest kan organiseren bij Tienen of eigenlijk overal, bent u bij Feriatus in goede handen! Deze gerenommeerde eventplanner zal uw event tot in de allerkleinste aspecten uittekenen, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Tienen op een exclusieve locatie binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon thuis, Feriatus tovert iedere plek, al is het een grijze parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw feest een wonderlijke, unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een eventplanner die slechts opereert bij Tienen ! Eventplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve sector tot de internationale topspelers. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Tienen maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is op dat vlak de referentie in Tienen en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle sectoren (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend snel en efficiënt creëert Feriatus met een onuitputtelijke passie, creativiteit het ene fantastische feest na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever creëert deze ambitieuze eventplanner magische en prachtige feesten in ieder genre.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een weergaloos feestevent met net een beetje meer ‘cachet’ wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Tienen die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Tienen maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Tienen kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Tienen opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Tienen en in heel België.