Eventplanner Tessenderlo - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Tessenderlo

Eventplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert feestevenementen bij Tessenderlo

U wilt een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Tessenderlo en u zoekt een eventplanner die van uw feest iets héél speciaals kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feest bij Tessenderlo of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard partyconcept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gesitueerd bij Tessenderlo heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven op het vlak van exclusieve, op en top verzorgde feestevents, droomhuwelijken, enzovoort.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Tessenderlo gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Tessenderlo of eender waar een onvergetelijke succeservaring te maken.

Betrouwbare en originele eventplanner bij Tessenderlo

Eventplanner Feriatus hanteert een efficiënte totaalaanpak voor exclusieve events (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Tessenderlo of Toscane, een feestje onder zakenlui in Tessenderlo, een geanimeerd communiefeest met exclusieve performances waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze eventplanner in goed overleg interessante, waardevolle voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het event naar een hoger niveau te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: steevast perfect gecoördineerd en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere mogelijke locatie bij Tessenderlo of in het buitenland.