Eventplanner Tervuren - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Tervuren

Een Eventplanner voor magische feesten bij Tervuren

Als u een eventplanner wilt die een op en top verzorgd en hoogst origineel  feestevent van a tot z in goede banen kan leiden bij Tervuren of elders, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze gereputeerde eventplanner zal uw event tot in de allerkleinste aspecten uittekenen, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Tervuren op een unieke plek binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert elke locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een schitterende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw feest een unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een kleine eventplanner die alleen maar opereert bij Tervuren ! Eventplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve sector tot de absolute topspelers. Honderden geslaagde feestevents bij Tervuren en ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is in die niche de standaard in Tervuren en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle geledingen (adel, topvoetballers, jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend doelgericht creëert Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Maximaal rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever creëert deze ambitieuze eventplanner betoverend mooie events in ieder genre.

Betrouwbare en creatieve eventplanner bij Tervuren

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Tervuren of Toscane, een feestje onder zakenlui in Tervuren, een creatief communiefeest met exclusieve performances waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat stukje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze eventplanner in goed overleg interessante, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om zo het feest naar een hoger niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast prima in goede banen geleid en georganiseerd en op en top afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Tervuren of in het buitenland.