Eventplanner Sittard - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Sittard

Een Eventplanner voor onvergetelijke feestevents bij Sittard

Indien u een eventplanner zoekt die een op en top verzorgd en super authentiek  feest van a tot z in goede banen kan leiden bij Sittard of eigenlijk overal, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze internationaal gerenommeerde eventplanner zal uw feest tot in de allerkleinste details bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Sittard op een exclusieve locatie in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert elke plek, al is het een saaie parochiezaal, om tot een schitterende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw feest een wonderlijke, unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een eventplanner die enkel opereert bij Sittard ! Eventplanner Feriatus hoort in deze uiterst competitieve sector tot de internationale topspelers. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Sittard en ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Sittard gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Dankzij de vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Sittard of elders een ongelofelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met iets extra

Indien u een weergaloos feest met net dat beetje meer ‘cachet’ wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Sittard die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Sittard maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Sittard kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Sittard opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Sittard en in heel België.