Eventplanner Sint-Truiden - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Sint-Truiden

Eventplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert feestevenementen bij Sint-Truiden

U wil binnenkort een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Sint-Truiden en u zoekt een eventplanner die daarvan iets héél speciaals kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een origineel, spectaculair feestevent bij Sint-Truiden of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos partyconcept af te leveren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Onze eventplanner gevestigd in de buurt van Sint-Truiden heeft in geen tijd een topreputatie verworven inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enzovoort.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is in die niche dé referentie, dé norm in Sint-Truiden en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle sectoren (adel, topvoetballers, jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend snel en efficiënt creëert Feriatus met een overschot aan passie, creativiteit het ene formidabele feest na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische eventplanner betoverend mooie feesten in ieder genre.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Als u een onvergetelijk feest met net dat beetje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Sint-Truiden die de hoogste eisen aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit niet alleen bij Sint-Truiden maar even goed op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van topvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Sint-Truiden kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Sint-Truiden opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Sint-Truiden en in heel België.