Eventplanner Sint-Niklaas - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Sint-Niklaas

Eventplanner Feriatus realiseert unieke feestevenementen bij Sint-Niklaas

U wilt een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Sint-Niklaas en u bent op zoek naar een eventplanner die daarvan iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feest bij Sint-Niklaas of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een weergaloos concept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Onze eventplanner gesitueerd in de buurt van Sint-Niklaas heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, enzovoort.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Sint-Niklaas gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan de jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Sint-Niklaas of eender waar een ongelofelijke succeservaring te maken.

Professionele en creatieve eventplanner bij Sint-Niklaas

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende aanpak voor exclusieve events (huwelijken, communies, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Sint-Niklaas of Toscane, een feestje onder zakenlui in Sint-Niklaas, een geanimeerd communiefeest met exclusieve performances waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in onderling overleg constructieve, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om op die manier het evenement naar een hoger niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast perfect in goede banen geleid en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij Sint-Niklaas of in het buitenland.