Eventplanner Schoten - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Schoten

Eventplanner voor uniek en stijlvol feest bij Schoten

Op zoek naar een eventplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestevenement zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? In dat geval is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Deze eventplanner gevestigd bij Schoten construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in een recordtijd een plek aan de Europese top tussen de andere gereputeerde [var1m] heeft verworven. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Schoten niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Schoten gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is in die niche de referentie in Schoten en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en efficiënt creëert Feriatus met een onuitputtelijke passie, creativiteit het ene fantastische feestconcept na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de eisen van de klant realiseert deze perfectionistische eventplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Indien u een weergaloos festijn met net dat tikkeltje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Schoten die de hoogste eisen aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit niet alleen bij Schoten maar even goed op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Schoten kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Schoten opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de nodige ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Schoten en in heel België.