Eventplanner Schilde - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Schilde

Eventplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze fantastische feesten bij Schilde

U wilt een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Schilde en u zoekt een eventplanner die daarvan iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feest bij Schilde of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een weergaloos partyconcept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gesitueerd bij Schilde heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, op en top verzorgde feestevents, droomhuwelijken, enzovoort.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is in die niche dé referentie, dé norm in Schilde en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle geledingen (topsporters, adel, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder doelgericht ontwerpt en modelleert Feriatus met een onuitputtelijke passie, creativiteit het ene formidabele feestconcept na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Rekening houdend met de eisen van de klant realiseert deze ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende feesten van allerlei slag.

Professionele en creatieve eventplanner bij Schilde

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor unieke feesten (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een chique huwelijksfeest in Schilde of in Toscane, een party onder zakenlui in Schilde, een origineel communiefeest met bijzonder leuke performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat tikkeltje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in onderling overleg constructieve, waardevolle voorstellen aan te brengen.  Om zo het evenement naar een hoger echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij Schilde of in het buitenland.