Eventplanner Roeselare - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Roeselare

Eventplanner Feriatus realiseert unieke feestevenementen bij Roeselare

U wilt een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Roeselare en u zoekt een eventplanner die van uw event iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feest bij Roeselare of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard partyconcept af te leveren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze eventplanner gesitueerd in de buurt van Roeselare heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is daarin de standaard in Roeselare en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (adel, topvoetballers, jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en doeltreffend modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke passie, creativiteit het ene fantastische feestconcept na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Maximaal rekening houdend met de eisen van de klant creëert deze perfectionistische en ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met passie en stijl

Als u een weergaloos feestevent met net een tikkeltje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Roeselare die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Roeselare maar even goed op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al vele adelbrieven voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Natuurlijk is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Roeselare kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Roeselare opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Roeselare en in heel België.