Eventplanner Roermond - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Roermond

Een Eventplanner voor sprankelende feestevents bij Roermond

Als u een eventplanner wilt die een spectaculair en super origineel  feest van a tot z in goede banen kan leiden bij Roermond of elders, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze internationaal gerenommeerde eventplanner zal uw feest tot in de kleinste aspecten uittekenen, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Roermond op een unieke locatie binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon thuis, Feriatus tovert elke locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een onvergetelijke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een kleine eventplanner die alleen maar opereert bij Roermond ! Eventplanner Feriatus behoort in deze super competitieve sector tot de internationale top. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Roermond maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Roermond gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder feest bij Roermond of elders een ongelofelijke succeservaring te maken.

Professionele en creatieve eventplanner bij Roermond

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor exclusieve feesten (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Roermond of in Toscane, een party onder zakenmensen in Roermond, een creatief communiefeest met exclusieve optredens waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in onderling overleg interessante, waardevolle voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke locatie bij Roermond of in het buitenland.