Eventplanner Puurs - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Puurs

Eventplanner voor een uniek en stijlvol feestevent bij Puurs

Op zoek naar een eventplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner voor u. Onze eventplanner gevestigd bij Puurs construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve bedrijfsfeesten. Geen moeite is eventplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met gesmaakte feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in een recordtijd een plekje aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Valse bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. Op het internationale toneel staat eventplanner Feriatus uit Puurs niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Puurs gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Puurs gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger niveau te tillen. Met dank aan een vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Puurs of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Als u een onvergetelijk feest met net een beetje meer ‘cachet’ wil, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Puurs die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Puurs maar even goed op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de klant en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan al vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Puurs kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Puurs opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Puurs en in heel België.