Eventplanner Peer - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Peer

Eventplanner voor uniek en stijlvol feestevent bij Peer

Zoekt u een eventplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals een trouw- of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Deze eventplanner gevestigd bij Peer construeert, plant en organiseert stijlvolle, unieke feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is eventplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau waardoor deze eventplanner in geen tijd een plekje aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Peer niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Peer gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Peer gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Met dank aan een jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Peer of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Betrouwbare en originele eventplanner bij Peer

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor unieke feesten in ieder genre (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Peer of in Toscane, een feestje onder zakenmensen in Peer, een creatief communiefeest met exclusieve optredens waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in goed overleg constructieve, creatieve voorstellen te formuleren.  Om op die manier het evenement naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: steevast prima in goede banen geleid en georganiseerd en op en top afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke mogelijke locatie bij Peer of in het buitenland.