Eventplanner Overpelt - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Overpelt

Eventplanner voor stijlvol en uniek feest bij Overpelt

Op zoek naar een eventplanner voor een stijlvol, origineel, op en top afgewerkt feestelijk evenement zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Deze eventplanner gevestigd bij Overpelt construeert, plant en organiseert stijlvolle, unieke feestevenementen zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen moeite is eventplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een beperkte, intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met gesmaakte feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in geen tijd een plek aan de Europese top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Overpelt niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Overpelt gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Overpelt gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dankzij de vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Overpelt of elders een onvergetelijke succeservaring te maken.

Betrouwbare en creatieve eventplanner bij Overpelt

Eventplanner Feriatus hanteert een efficiënte totaalaanpak voor exclusieve events (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Overpelt of in Toscane, een feestje onder zakenlui in Overpelt, een geanimeerd communiefeest met exclusieve performances waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze eventplanner in goed overleg interessante, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het evenement naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke locatie bij Overpelt of in het buitenland.