Eventplanner Opglabbeek - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Opglabbeek

Eventplanner voor uniek en chique feestevenement bij Opglabbeek

Op zoek naar een eventplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner voor u. Onze eventplanner gevestigd bij Opglabbeek bedenkt, plant en organiseert unieke, spectaculaire feestevenementen zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt eventplanner Feriatus uit met fantastische feesten van hoog niveau met als gevolg dat deze eventplanner in geen tijd een plaatsje aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] veroverd heeft. Valse bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Opglabbeek niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Opglabbeek gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is daarin de standaard in Opglabbeek en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en doeltreffend modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene unieke feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de klant creëert deze ambitieuze eventplanner betoverend mooie feesten in ieder genre.

Betrouwbare en originele eventplanner bij Opglabbeek

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Opglabbeek of in Toscane, een party onder zakenmensen in Opglabbeek, een origineel communiefeest met bijzonder leuke optredens waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat stukje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze eventplanner in goed overleg constructieve, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om zo het evenement naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd perfect gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze grote specialiteiten is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feestconcepten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke mogelijke locatie bij Opglabbeek of in het buitenland.