Eventplanner Oost-Vlaanderen - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Oost-Vlaanderen

Eventplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze feestevenementen bij Oost-Vlaanderen

U wil graag een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Oost-Vlaanderen en u zoekt een eventplanner die daarvan iets héél speciaals kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feestevent bij Oost-Vlaanderen of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een weergaloos partyconcept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gevestigd in de buurt van Oost-Vlaanderen heeft in geen tijd een topreputatie verworven op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enz.

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is daarin dé referentie, dé norm in Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle geledingen (topsporters, adel, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en efficiënt creëert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene unieke feest na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische en ambitieuze eventplanner betoverend mooie feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een onvergetelijk festijn met net een beetje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Oost-Vlaanderen die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, exclusieve en glamoureuze feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Oost-Vlaanderen maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Oost-Vlaanderen kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Oost-Vlaanderen opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Oost-Vlaanderen en in heel België.