Eventplanner Ninove - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Ninove

Een Eventplanner voor sprankelende feesten bij Ninove

Indien u een eventplanner zoekt die een spectaculair en super origineel  feestevent van a tot z in goede banen kan leiden bij Ninove of elders, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze internationaal bekende eventplanner zal uw event tot in de kleinste aspecten bedenken, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Ninove op een exclusieve plek binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een saaie parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw feest een onvergetelijke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een eventplanner die alleen maar opereert bij Ninove ! Eventplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve sector tot de absolute topspelers. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Ninove maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een divers publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is op dat vlak de referentie in Ninove en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle sectoren (adel, topvoetballers, jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend doelgericht creëert Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de wensen van de klant realiseert deze perfectionistische en ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende feesten in ieder genre.

Betrouwbare en creatieve eventplanner bij Ninove

Eventplanner Feriatus hanteert een efficiënte totaalaanpak voor unieke feesten in ieder genre (huwelijken, communies, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een chique huwelijksfeest in Ninove of in Toscane, een party onder zakenlui in Ninove, een origineel communiefeest met exclusieve optredens waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat stukje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in onderling overleg interessante, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd perfect gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze grote specialiteiten is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. Dit alles op iedere locatie bij Ninove of in het buitenland.