Eventplanner Nieuwpoort - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Nieuwpoort

Een Eventplanner voor fabuleuze feestevenementen bij Nieuwpoort

Indien u een eventplanner wilt die een op en top verzorgd en hoogst origineel  feestevent kan organiseren bij Nieuwpoort of elders, bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze gereputeerde eventplanner zal uw event tot in de allerkleinste details bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Nieuwpoort op een unieke plek in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert elke locatie, al is het een saaie parochiezaal, om tot een fantastische feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw feest een onvergetelijke belevenis te maken, waar nog jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een eventplanner die slechts opereert bij Nieuwpoort ! Eventplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve branche tot de absolute topspelers. Talloze geslaagde feestevents bij Nieuwpoort maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een divers publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is op dat vlak dé referentie, dé norm in Nieuwpoort en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen klinkende namen uit alle geledingen (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend doelgericht ontwerpt en modelleert Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene fantastische feest na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever realiseert deze ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Betrouwbare en originele eventplanner bij Nieuwpoort

Eventplanner Feriatus hanteert een efficiënte totaalaanpak voor exclusieve feesten (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een chique huwelijksfeest in Nieuwpoort of in Toscane, een party onder zakenlui in Nieuwpoort, een geanimeerd communiefeest met exclusieve performances waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra magie toevoegt aan een feestelijk evenement. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in goed overleg interessante, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd prima in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere mogelijke locatie bij Nieuwpoort of in het buitenland.