Eventplanner Mortsel - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Mortsel

Eventplanner Feriatus realiseert unieke fantastische feesten bij Mortsel

U wil graag een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Mortsel en u zoekt een eventplanner die van uw feest iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een origineel, spectaculair feest bij Mortsel of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een weergaloos partyconcept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gevestigd in de buurt van Mortsel heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Mortsel gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan een vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder feest bij Mortsel of eender waar een ongelofelijke succeservaring te maken.

Betrouwbare en originele eventplanner bij Mortsel

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende aanpak voor exclusieve feesten (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Mortsel of Toscane, een party onder zakenlui in Mortsel, een geanimeerd communiefeest met exclusieve optredens waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra magie toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in onderling overleg interessante, creatieve voorstellen te formuleren.  Om op die manier het evenement naar een hoger echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd perfect gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van de persoon, het bedrijf, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij Mortsel of in het buitenland.