Eventplanner Mol - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Mol

Eventplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert fantastische feesten bij Mol

U wilt een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Mol en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw event iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feestevent bij Mol of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos partyconcept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Deze eventplanner gevestigd in de buurt van Mol heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd inzake exclusieve, op en top verzorgde feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Mol gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder feest bij Mol of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met passie en stijl

Indien u een weergaloos festijn met net dat beetje meer cachet wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Mol die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Mol maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de klant en stellen zich als doel uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Mol kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Mol opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Mol en in heel België.