Eventplanner Mechelen - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Mechelen

Eventplanner voor klassevol, uniek feestevenement bij Mechelen

Zoekt u een eventplanner voor een stijlvol, origineel, op en top afgewerkt feestevent zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner voor u. Deze eventplanner gevestigd bij Mechelen construeert, plant en organiseert stijlvolle, unieke feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen moeite is eventplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grote groep in uw hoofd heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau waardoor deze eventplanner in een recordtijd een plekje aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Mechelen niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Mechelen gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is op dat vlak de standaard in Mechelen en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en efficiënt modelleert en ontwerpt Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene unieke feest na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever realiseert deze perfectionistische eventplanner magische en prachtige events in ieder genre.

Betrouwbare en creatieve eventplanner bij Mechelen

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte totaalaanpak voor exclusieve feesten (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Mechelen of in Toscane, een feestje onder zakenmensen in Mechelen, een origineel communiefeest met exclusieve performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat tikkeltje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in goed overleg constructieve, creatieve voorstellen te formuleren.  Om op die manier het evenement naar een hoger echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast perfect in goede banen geleid en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Mechelen of in het buitenland.