Eventplanner Maldegem - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Maldegem

Eventplanner voor klassevol, uniek feestevent bij Maldegem

Op zoek naar een eventplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestelijk evenement zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? In dat geval is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Onze eventplanner gevestigd bij Maldegem construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in geen tijd een plekje aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] veroverd heeft. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Maldegem niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Maldegem gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Maldegem gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan de jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Maldegem of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Als u een weergaloos feest met net dat tikkeltje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Maldegem die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit niet alleen bij Maldegem maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en stellen zich als objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Maldegem kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Maldegem opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Maldegem en in heel België.