Eventplanner Maastricht - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Maastricht

Eventplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze feestevenementen bij Maastricht

U wil graag een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Maastricht en u zoekt een eventplanner die daarvan iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feest bij Maastricht of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard partyconcept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gevestigd bij Maastricht heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven op het vlak van exclusieve, op en top verzorgde feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Maastricht gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger echelon te tillen. Met dank aan een jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Maastricht of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Als u een weergaloos feest met net een tikkeltje meer cachet in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Maastricht die de hoogste eisen aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Maastricht maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en stellen zich als doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Maastricht kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Maastricht opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Maastricht en in heel België.