Eventplanner Maasmechelen - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Maasmechelen

Eventplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze fantastische feesten bij Maasmechelen

U wil binnenkort een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Maasmechelen en u bent op zoek naar een eventplanner die daarvan iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feest bij Maasmechelen of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard partyconcept af te leveren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze eventplanner gesitueerd bij Maasmechelen heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd inzake exclusieve, op en top verzorgde feestelijkheden, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is op dat vlak de standaard in Maasmechelen en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en efficiënt modelleert en ontwerpt Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Met een goed oor luisterend naar de wensen van de opdrachtgever creëert deze ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Creatieve en betrouwbare eventplanner bij Maasmechelen

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (communiefeesten, trouwfeesten, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een droomhuwelijk in Maasmechelen of in Toscane, een party onder zakenlui in Maasmechelen, een creatief communiefeest met exclusieve performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat stukje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in goed overleg interessante, waardevolle voorstellen aan te brengen.  Om zo het feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Maasmechelen of in het buitenland.