Eventplanner Maaseik - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Maaseik

Eventplanner voor stijlvol en uniek feest bij Maaseik

Op zoek naar een eventplanner voor een stijlvol, origineel, op en top afgewerkt feestevenement zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner voor u. Onze eventplanner met hoofdzetel bij Maaseik construeert, plant en organiseert stijlvolle, unieke feestevenementen zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in een recordtijd een plek aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] veroverd heeft. Valse bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. Op het internationale toneel staat eventplanner Feriatus uit Maaseik niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Maaseik gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Maaseik gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger echelon te tillen. Met dank aan de vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Maaseik of eender waar een onvergetelijke succeservaring te maken.

Betrouwbare en creatieve eventplanner bij Maaseik

Eventplanner Feriatus hanteert een efficiënte aanpak voor unieke events (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Maaseik of Toscane, een party onder zakenmensen in Maaseik, een geanimeerd communiefeest met exclusieve optredens waar niet alleen de communicant, maar alle gasten van zullen genieten,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in goed overleg constructieve, creatieve voorstellen te formuleren.  Om op die manier het event naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: steevast prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij Maaseik of in het buitenland.