Eventplanner Lummen - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Lummen

Eventplanner voor klassevol, uniek feestevenement bij Lummen

Op zoek naar een eventplanner voor een stijlvol, origineel, op en top afgewerkt feestelijk evenement zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Onze eventplanner met hoofdzetel bij Lummen construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grote groep in uw hoofd heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt eventplanner Feriatus uit met gesmaakte feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in geen tijd een plek aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] heeft verworven. Belgische bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. Op het internationale toneel staat eventplanner Feriatus uit Lummen niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Lummen gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is daarin de standaard in Lummen en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle geledingen (topsporters, adel, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en doeltreffend ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan passie, creativiteit het ene unieke feest na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Maximaal rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische eventplanner magische en prachtige events van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Als u een onvergetelijk festijn met net dat tikkeltje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Lummen die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Lummen maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de verlangens van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Lummen kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Lummen opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Lummen en in heel België.