Eventplanner Lommel - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Lommel

Een Eventplanner voor sprankelende feestevents bij Lommel

Indien u een eventplanner wilt die een op en top verzorgd en super origineel  feestevenement van a tot z in goede banen kan leiden bij Lommel of elders, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze gereputeerde eventplanner zal uw feest tot in de kleinste details bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Lommel op een exclusieve locatie in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fantastische feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw feest een unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een eventplanner die slechts opereert bij Lommel ! Eventplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve branche tot de absolute topspelers. Talloze geslaagde feestevents bij Lommel en ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is op dat vlak de referentie in Lommel en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend snel en doeltreffend creëert Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene fantastische feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de opdrachtgever realiseert deze ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een weergaloos festijn met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Lommel die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Lommel maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en stellen zich als doel uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Lommel kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Lommel opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Lommel en in heel België.