Eventplanner Lokeren - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Lokeren

Eventplanner Feriatus realiseert exclusieve fantastische feesten bij Lokeren

U wil graag een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Lokeren en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw feest iets héél speciaals kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feestevent bij Lokeren of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard partyconcept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Onze eventplanner gesitueerd in de buurt van Lokeren heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven inzake exclusieve, op en top verzorgde feestelijkheden, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is daarin dé referentie, dé norm in Lokeren en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en efficiënt creëert Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene formidabele feest na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Maximaal rekening houdend met de eisen van de klant realiseert deze ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Betrouwbare en originele eventplanner bij Lokeren

Eventplanner Feriatus hanteert een efficiënte totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Lokeren of in Toscane, een party onder zakenlui in Lokeren, een geanimeerd communiefeest met exclusieve optredens waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in onderling overleg constructieve, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om zo het event naar een hoger echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: steevast prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere mogelijke locatie bij Lokeren of in het buitenland.