Eventplanner Limburg - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Limburg

Eventplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert fantastische feesten bij Limburg

U wilt een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Limburg en u zoekt een eventplanner die van uw event iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feest bij Limburg of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard partyconcept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze eventplanner gesitueerd bij Limburg heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enzovoort.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Limburg gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Met dank aan een jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder feest bij Limburg of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met iets extra

Als u een onvergetelijk festijn met net dat beetje meer cachet in gedachten heeft, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Limburg die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar eventplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Limburg maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de verlangens van de klant en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in goede en ervaren handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Limburg kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Limburg opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Limburg en in heel België.