Eventplanner Lille - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Lille

Een Eventplanner voor fabuleuze feesten bij Lille

Indien u een eventplanner zoekt die een spectaculair, onberispelijk en hoogst authentiek  feest van a tot z in goede banen kan leiden bij Lille of eigenlijk overal, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze internationaal bekende eventplanner zal uw event tot in de kleinste details bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Lille op een unieke plek in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert elke plek, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw event een wonderlijke, unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een eventplanner die slechts opereert bij Lille ! Eventplanner Feriatus hoort in deze uiterst competitieve branche tot de internationale top. Honderden geslaagde feestevents bij Lille en ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Lille gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Lille of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een weergaloos festijn met net een tikkeltje meer cachet wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Lille die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Lille maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de klant en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Lille kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Lille opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Lille en in heel België.