Eventplanner Lier - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Lier

Eventplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze feestevenementen bij Lier

U wil een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Lier en u zoekt een eventplanner die van uw feest iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten omver blazen met een origineel, spectaculair feestevent bij Lier of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard partyconcept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Deze eventplanner gevestigd in de buurt van Lier heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is daarin de referentie in Lier en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en efficiënt ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan passie, creativiteit het ene fantastische feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de wensen van de klant creëert deze ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Als u een weergaloos feestevent met net een tikkeltje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Lier die de hoogste eisen aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxebruiloften, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet enkel bij Lier maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de verlangens van de klant en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al heel wat adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Lier kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Lier opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de nodige ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Lier en in heel België.