Eventplanner Leuven - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Leuven

Eventplanner voor uniek en stijlvol feestevent bij Leuven

Op zoek naar een eventplanner voor een stijlvol, origineel, op en top afgewerkt feestelijk evenement zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Onze eventplanner gevestigd bij Leuven bedenkt, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is eventplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een klein, intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in een recordtijd een plaatsje aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] veroverd heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Leuven niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Leuven gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is in die niche dé referentie, dé norm in Leuven en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle geledingen (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en doeltreffend creëert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene formidabele feest na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Maximaal rekening houdend met de verzuchtingen van de klant realiseert deze perfectionistische eventplanner de meest majestueuze en betoverende feesten in ieder genre.

Betrouwbare en creatieve eventplanner bij Leuven

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor exclusieve events (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Leuven of Toscane, een party onder zakenlui in Leuven, een creatief communiefeest met bijzonder leuke optredens waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in onderling overleg interessante, waardevolle voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het event naar een hoger niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast perfect gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke mogelijke locatie bij Leuven of in het buitenland.