Eventplanner Lebbeke - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Lebbeke

Eventplanner Feriatus realiseert exclusieve fantastische feesten bij Lebbeke

U wil een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Lebbeke en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw event iets héél speciaals kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feestevent bij Lebbeke of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard partyconcept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Onze eventplanner gesitueerd bij Lebbeke heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven inzake exclusieve, op en top verzorgde feestelijkheden, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enz.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is daarin dé referentie, dé norm in Lebbeke en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle geledingen (topsporters, adel, jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en doeltreffend modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene fantastische feestconcept na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de verzuchtingen van de klant creëert deze ambitieuze eventplanner magische en prachtige events in ieder genre.

Betrouwbare en creatieve eventplanner bij Lebbeke

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Lebbeke of Toscane, een party onder zakenmensen in Lebbeke, een creatief communiefeest met bijzonder leuke optredens waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in goed overleg interessante, waardevolle voorstellen aan te brengen.  Om zo het evenement naar een hoger echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd perfect in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. Dit alles op iedere locatie bij Lebbeke of in het buitenland.